
۱۳۸۹ اسفند ۹, دوشنبه
توصیف زندان حشمتیه

۱۳۸۹ اسفند ۴, چهارشنبه
از عوامل سرکوب در روز 25 بهمن و 1 اسفند شناسایی شد.

۱۳۸۹ اسفند ۱, یکشنبه
گزارش امروز 1 اسفند تا ساعت 6.15
ساعت 5 در میدان ولی عصر مردم پیاده رو ها را از آن خود کرده و منتظر جرقه بودند. در بین مردم نیروهای اطلاعاتی و لباس شخصی با ظاهری متفاوت در حال گشت زنی بودند فضا بشدت امنیتی بود. بسمت بلوار کشاورز حرکت کردم ولباس شخصی ها با بی سیم در حال گشت زنی بودند. ساعت 5.45 خیابان وصال شیرازی اتومبیل ها شروع به بوق زدن ممتد کردند بوق زدنی کر کننده، نیروها ضد شورش فقط نگاه می کردند و عکس العملی نشان نمی دادند.
ساعت 6 نزدیکی میدان انقلاب ناگهان نیروهای گارد ویژه به مردم عابر حمله کردند و با کمک لباس شخصی ها شروع به دستگیر کردن مردم راهپیما کردند فکر می کنم حدود 100نفر را از پیر و جوان و حتی خانم ها را می گرفتند و وقتی ماشین کم آوردند جلو ون های تاکسی را می گرفتند مردم را سوار می کردند و تا آنجا که فهمیدم به مرکز راهنمایی و رانندگی آن نزدیکی منتقل کردند.
میدان انقلاب مملو از نیروهای لباس شخصی است. در ساعت 6.15 دقیقه میدان توحید نیزمملو از نیروهای ضد شورش با تجهیزات گوناگون و مجهز بود که کل میدان را به اشغال خود درآورده اند. تهران درست شبیه یک پادگان بزرگ است.
۱۳۸۹ بهمن ۲۹, جمعه
خبر فوری در مورد قانع ژاله ( برادر صانع ژاله)

علی جوانمردی : قانع ژاله برادر دانشجوی جان باخته صانع ژاله که پس از گفتگو با صدای آمریکا و بیان طرح بسیج کردن برادرش بازداشت شده بود ، آزاد شده و به او فرصت داده اند تا پیش از اول اسفند گفته های خود را تکذیب کند. تلفن همراه او را گرفته و همه اعضای خانواده اش را تحت کنترل قرار داده اند. قانع تا زمان نگارش این خبر زیر بار اطلاعات نرفته است.
رسانهها و جنبش اعتراضی تونس و ایران

توفانی که از تونس برخاست خیلی سریع، آسمان کشورهای مصر، یمن، اردن و الجزایر را تیره و تار کرد و حکومتهای مستبد منطقهی خاورمیانه را به وحشت انداخت؛ طوفان مردمی که از اعتراض به خودسوزی جوانی تونسی آغاز شد، در اولین گام تومار حکومت زینالعابدین بن علی را درهم پیچید.شاید یکی از عوامل کلیدی در گسترش و عمقیابی این اعتراضها، رسانهها و وسایل ارتباط جمعی و تکنولوژی امروزین بوده است.
رسانههاى ارتباط جمعى، وجه مشخصهی دوران جدید و مدرن کنونی هستند. در دموکراسی غربی، روزنامه و رادیو و تلویزیون، ماهیتى مردمسالار دارند و براى بقاى خود مجبورند که چنین باشند.
برخلاف کشورهاى خاورمیانه که رسانههاى مهم عموماً دولتى هستند، رسانه در کشورهای دموکراتیک، محصول بازار رقابت است و براى بقاى خود، ناگزیر به جلب مخاطب است.
اصل مردمسالارى که در قلب رسانهها جاى گرفته است آنها را به ابزاری برای انعکاس مشکلات مردم منطقه از لحاظ (سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی) تبدیل کرده است. رسانهها در این جوامع، در برابر مقام و قدرت حاکمیت- که در فرهنگ کشورهاى اسلامى، قداستى الهى یافتهاند- زانو نمیزنند. توسعه و رواج رسانههاى برون مرزی در کشورهاى خاورمیانه موجب شده است، سنتهای ایستا بیش از قبل بحرانزده شوند و به قداست و اقتدار سیاسى دیکتاتورها ضربه بخورد.
در کشورهاى خاورمیانه همزمان با گسترش تکنولوژی وسایل ارتباط جمعى، اقبال و اعتماد به رسانههاى داخلى کاهش یافته و این رسانههاى برونمرزی هستند که واسطهی دولت و مردم شدهاند. این وضعیت، با توجه به زمینهی فرهنگى متفاوت رسانههاى خارجى، مسئلهی مهمى براى خاورمیانه ایجاد کرده است. به عنوان مثال، رادیو بىبىسى و تلویزیونCNN ، دو رسانهی قوى و پرنفوذى بودند که در جریان انقلاب سال ۱۳۵۷ایران و نیز جنگ و بحران خلیج فارس، نقشی بزرگ ایفا کردند.
شبکههای اجتماعی مجازی و سایتهای اینترنتی
سلیم عَمامو، وبلاگنویس، فعال سیاسی و استفادهکنندهی فید توییتری @slim40 که به مقام وزارت در دولت جدید تونس نیز دست یافته، در جریان اعتراضهای تونس در پیام توییتری خود به دوستانش خبر داد که پلیس به خانهاش ریخته است. چند ساعت بعد از دستگیریاش، این برنامهنویس کامپیوتر، موفق شد از طریق برنامهی «گوگل لتیتیود» تلفن همراه خود، محل بازداشتگاه خودش را برای دوستانش مشخص کند. محلی که از طریق «گوگل لتیتیود» دیده میشد داخل ساختمان ترسناک وزارت کشور تونس بود. پیام توییتری سلیم به دوستانش این بود: «در جلسهی وزارتخانه هستم.» این استفادهی بهینه از شبکههای اجتماعی بود که رویدادهای این کشور را در صدر اخبار جهان قرار داد.
در ایران و تونس، با توجه به شمار جمعیت جوان و تحصیلکردهی دو کشور، رسانهها از اقبال و توجه بخصوصی از سوی این طیف برخوردارند. بر اساس آمار از هر پنج نفر تونسی یک نفر به شبکهی اجتماعی فیسبوک دسترسی دارد.
سایتهای برتری که در جریان دوهفته تظاهرات در تونس، در میان توییتبازان تونسی رتبههای اول را داشتند به ترتیب عبارتند از: فیسبوک، بیبیسی انگلیسی، یوتیوب، کانال الجزیرهی انگلیسی، لایوورد، نیتایمز، سیانان، توئیتپیک و یاهونیوز.
در ایران، تعداد بسیاری از شهروندان هنوز به اینترنت پرسرعت مناسب دسترسی ندارند و با شبکههای اجتماعی همانند فیسبوک، توییتر، یوتیوب و وبلاگها، غریبه هستند. با این حال، سال گذشته جوانان در جنبش سبز بهخوبی برای سازماندهی تظاهرات اعتراضی از رسانهای مدرن استفادهی بهینه بردند و به الگوی مبارزاتی برای دیگر کشورهای منطقه تبدیل شدند.
از میان سایتهایی که در جریان تظاهرات سال گذشته در ایران نقش مهمی ایفا کردند، میتوان از: سایت بالاترین، فیسبوک (بهویژه صفحهی انقلاب سبز و میرحسین موسوی)، توییتر، لینک سبز، کلمه، جرس، ندای سبز آزادی، موج کمپ (که در جریان اعتراضها توسط ارتش سایبری سپاه هک شد)، وبسایت محسن سازگارا، سایت رادیو زمانه، گویا نیوز، بیبیسی فارسی و روزآنلاین نام برد.
این فرض در روزهای اخیر در گزارشهای متعدد طرح شده که مردم تونس با تأسی و الگوبرداری از استفادهی جنبش سبز ایران از شبکههای اجتماعی مجازی به سازماندهی تظاهرات اعتراضی خود مبادرت کردهاند. در صورتی که دنیای رسانهها دستخوش تحول شده و مردم جذب تجربیات تازه میشوند. این رسانههای جدید امکانات فراوانی برای مردم ایجاد کرده و این امکانات منجر به ایجاد الگوهای جدید مبارزاتی شده است.
رسانههای ماهوارهای
رسانههای برونمرزی، بخصوص تلویزیونها از انسجام کافی در پوشش رویدادهای ایران برخوردار نبودند؛ چراکه حکومت ایران، نسبت به حکومت تونس با آگاهی از نقش موثر رسانههای ماهوارهای از هیچ فشار و سانسوری خودداری نکرد.
در اعتراضهای سال گذشتهی ایران، رسانههای برونمرزی به دلیل نداشتن خبرنگار و گزارشگر در ایران، پوشش خبری خود را بر پایهی گزارشهای تایید نشده، تنها از سوی منابعی نامشخص و تنها بر اساس تصاویر ارسالی از سوی شهروندان (شهروند- خبرنگاران) بنا نهادند. در طی این اعتراضها شاهد بودیم که شبکههای تلویزیونی معروف و پرمخاطبی همانند CNN و BBC World و بیبیسی فارسی تمامی گزارشهای خود را بدینوسیله تنظیم و ارائه میکردند. این باعث شد که انعکاس اخبار داخلی به خوبی انجام نشود. شبکهی تلویزیونی صدای آمریکا، با تغییر مدیریت خود در آن هنگام، توجه خود را روی مسائل حاشیهای این رویدادها متمرکز کرد و مدت برنامههای خبری خود را دستخوش تغییرات (بیجهت) بسیار کرد. تنها شاید شبکهی بیبیسی فارسی بود که در امر خبررسانی حرفهایتر و موثرتر عمل کرد.
در تونس اما، این پوشش خبری به صورت گستردهای با توجه به رسانههای دیداری و شنیداری حرفهای مانند العربیه، الجزیره (عربی و انگلیسی)، France24، CNN، بیبیسی عربی و روزنامههای بینالمللی به خوبی انجام شده است. شهروندان تونسی و دیگر کشورهای عربی در جریان لحظه به لحظهی اخبار و اتفاقهای روز کشور قرار میگرفتند. از دیگر موارد می توان به تسلط بیشتر مردم تونس به یک یا دو زبان غیر عربی اشاره کرد که باعث شد مردم تونس از رسانههای بینالمللی استفادهی بهینهای در مسیر اطلاعرسانی کنند.
موانع رسانههای برون مرزی
جمهوری اسلامی با اعمال شیوههای مرسوم که به دفعات قبل نیز آنها را به اجرا گذاشته بود، از جمله پخش پارازیت، اعمال فیلترینگ روی سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی مجازی، قطع و پایین آوردن سرعت اینترنت و از خارج کردن تلفنهای همراه و پیام کوتاه از شبکهی سرویسدهی، به نحو بازدارندهای رسانهها را کنترل کرد. در مصر نیز حکومت حسنی مبارک از این شیوهها برای قطع صدای مردم معترض استفاده کرد.
شاهد بودیم که حاکمیت، با پخش مداوم پارازیت روی رسانههای فارسی زبان معتبر (صدای آمریکا، بیبیسی فارسی، رادیو فردا، رادیو زمانه و ...) این شبکهها را در امر اطلاعرسانی دچار مشکل کردند. از طرفی دیگر رژیم با بازداشت، ارعاب و اخراج گزارشگران و روزنامهنگاران رسانههای خارجی، پوشش خبری را از رویدادهای داخلی برداشت و بهطور نسبی موفق شد مردم ایران و جامعه جهانی را نسبت به رویدادهای ایران و نقض فاحش حقوق بشر در بیخبری قرار دهد.
در ایران مشکلات زیرساختی بسیار برای بهرهبرداری مناسب از شبکهی جهانی اینترنت وجود دارد. حکومت یا به عمد یا از سر اجبار بنا به دلایل سیاسی این امکانات مناسب را برای شهروندان فراهم نکرده است.
حکومت ایران با آگاهی کامل از نقش رسانههای برون مرزی، تدارک وسیعی برای خنثی کردن این تهدید بالقوه از قبل در نظر گرفته بود؛ با خرید انواع وسایل پیشرفته ازجمله دستگاههای پخش پارازیت (از شرکتهایی چون اریکسون سوئد) و نرمافزارهای قدرتمند فیلترینگ سایتهای اینترنتی (از کشور چین) در تجهیز هرچه بهتر خود برای شرایط حساس اقدام کرده است. حکومت این تدارکات وسیع را از 18 تیرماه سال 1378 و در پی اعتراضهای دانشجویی برای خود فراهم کرده است.
در صورتی که در تونس، رسانهها در پوشش خبری تظاهرات صورتگرفته در آن کشور بدون مانع خاصی عمل کردند. مردم این کشور به خوبی از وسایل ارتباط جمعی و رسانههای جدید، بهره بردند. جوانان تونسی به مدد فیسبوک، توییتر و وبلاگها به سازماندهی تظاهرات غیر دولتی پرداختند و در این بین نقش تلویزیونهای عربی بخصوص الجزیره در پوشش خبری بسیار پراهمیت بود و نوعی انگیزه و امید را در جوانان تونسی زنده نگاه داشت.
عملکرد کانال تلویزیونی الجزیره به حرکتهای شبکهی خبری بیبیسی در اوایل انقلاب ایران شبیه است. در آن دوران، رادیو بیبیسی در انتشار اخبار نقش بهسزایی ایفا کرد. در کشورهاى خاورمیانه، به دلایلى توجه و اعتماد به اخبار خارجى در سطح وسیعى شایع است. پدیدهی توجه به رسانههای خارجی را مىتوان در همهی کشورهاى منطقه، مشاهده کرد.
دستگاه سانسور هیچ حکومت سرکوبگری پای مقاومت در برابر این جهش سریع تکنولوژی امروزی را نخواهد داشت و با استفاده از انواع ابزار سانسور نمیتوان مانع گردش آزاد اطلاعات شد و خبررسانی را دچار خفقان مطلق کرد.
در جهان امروز که اخبار و اطلاعات با سرعت شگرفی مرزهای جغرافیایی کشورها را در مینوردند، وجود رسانههای پرمخاطب و حرفهای از نیازهای اساسی هر جنبش کثرتگرایی برای موفقیت است و جنبش سبز نیز از این قاعده مستثنی نیست. رهبران و کنشگران جنبش باید به بسط وگسترش هرچه بیشتر کیفی و کمی رسانهها توجه مضاعفی داشته باشند.
با توجه به مشکلات اقتصادی و سیاسی در ایران، این احتمال وجود دارد که موجی از نارضایتیها در قالب حرکتهای اعتراضی در ایران از سر گرفته شود. در این شرایط رهبران جنبش باید برای راههای جایگزین دیگر در صورت قطع یا پایین آوردن سرعت اینترنت وپخش پارازیت روی ماهوارهها به تمهیداتی بیاندیشند تا اطلاعرسانی با خلل روبهرو نشود.
البته راه حلهایی در چنین شرایطی وجود دارد که میتوان به چند نمونه اشاره کرد: راهاندازی رادیوی موج کوتاه، استفاده از تلفنهای ثابت برای اطلاعرسانی، پخش گستردهی اعلامیهها، فراخوانها و اخبار جنبش در شکل سیدیهای صوتی و تصویری و پخش خبرنامه در ایستگاههای مترو، فروشگاهها و اماکن عمومی توسط فعالان جنبش (شیوهای که توسط جنبش آدپور درصربستان، و در جریان انقلاب ۵۷ایران از آن استفاده شد)، ساخت و معرفی فیلترشکنهایی که در سرعت پایین اینترنت نیز بتوان از آن استفاده کرد و ترغیب مردم به استفاده از دستگاههای جدید پارازیتگیر برای خنثی کردن این حربهی رژیم.
اخیراً جنبش سبز اقدام به راهاندازی رادیوی اینترنتی و ماهوارهای «رسا» (رسانهی سبز ایران) کرده است.این رادیو در روز دو ساعت اخبار جنبش را پخش میکند. چیزی که در این میان حس میشود، کمبود یک رسانهی دیداری حرفهای است. البته یکی از موانع مهم در سر راه پاگیری این رسانه را میتوان نداشتن بودجهی مالی کافی دانست. شاید به دلیل کمبود کمی و کیفی رسانههای مستقل در ارتباط با جنبش باشد که جنبش سبز، تاکتیک کنونی خود را بر اطلاعرسانی و انسجام رسانههای دیداری و شنیداری بیش از هر اقدام دیگری متمرکز کرده است.
۱۳۸۹ بهمن ۲۸, پنجشنبه
تجمع حامیان جنبش سبز ۱ اسفند ساعت ۳ در میادین اصلی تهران


شورای هماهنگی راه سبز امید باصدور بیانیه ای از مردم ایران دعوت کرد روز یکشنبه، اول اسفندماه، به منظور هفتمین روز شهادت دو شهید تظاهرات ۲۵ بهمن و همچنین بزرگداشت یاد و خاطره سایر شهدای جنبش سبز،در تجمع های تهران و شهرستان شرکت کنند.
متن کامل بیانیه،شورای هماهنگی راه سبز امید به این شرح است:
با عرض تسلیت به مناسبت شهادت دو تن از جوانان مظلوم این مرز و بوم درتظاهرات ۲۵ بهمن و با گرامیداشت خاطره دهها شهید جنبش سبز، از ملت بزرگوار ایران دعوت می شود تا در تجمعات بزرگداشت هفتمین روز شهادت این عزیزان که روز یکشنبه اول اسفندماه ۸۹، ساعت ۳ عصر در تهران و شهرستانهای سراسر کشور برگزار می شود، حضور به هم رسانند.
این حضور پرشکوه در آستانه میلاد مسعود پیامبر رحمت حضرت محمد بن عبدالله(ص) و امام جعفر صادق (ع)، علاوه بر حمایت قاطع از مواضع رهبران جنبش آقایان میر حسین موسوی و مهدی کروبی برای ادامه راه دشوار آزادی و کرامت انسان، نشانه اعلام همبستگی با هموطنان کرد در پاسداشت خون این دو عزیز ایرانی شیعه و سنی است که به پای مبارزه با استبداد دینی بر زمین ریخت.
شورای هماهنگی راه سبز امید
۲۸ بهمن ۱۳۸۹
۱۳۸۹ بهمن ۲۷, چهارشنبه
تظاهرات به مناسبت هفتم شهدای سبز 25 بهمن (پیشنهاد)


آری دوستان و یاران سبز دو روز گذشت، داغ یارن سبزمان صانع ژاله و محمد مختاری بر دلهای ما ست . یارانی که غریبانه بدست مزدوران لباس شخصی و بسیج کف خیابانها را از خون خود گلگون کردند و به ما آموختند که چگونه برای آزادی، جوانان این مرز و بوم هزینه می کنند. محمد به ما آموخت : ایستاده مردن به از نشسته زیستن در ذلت است.
یاران سبز، در شرایطی که ولایت جهل و جور و فساد با عربده کشیهای مستانه شهدای گلگون کفن ما را از ترس خشم مردم و زبانهای آتش قیام با کارت بسیج ساختگی برای خود مصاده می کند و شهید راه آزادی صانع بر روی شانه های قاتلین خود تشیع می شود. چه جای سکوت. که سکوت ننگ است .
بیایم برای شهدای راه آزادی صانع و محمد خود مراسمی بر پا کنیم؛ این مراسم را به قیامی توفنده بر ضد ولی فقیه طلسم شکسته تبدیل کنیم.
تمامی میادین شهر را به کانون مبارزه بر ضد این جانیان تبدیل کنیم. و بانگ براریم و طرحی نو دراندازیم.
۱۳۸۹ بهمن ۲۰, چهارشنبه
نسيم تحولات مصر و تونس به ايران خواهد رسيد
رويداد ها و تحولات اخير در كشور هاي عربي بسيار سريع اتفاق افتاد، از خودسوزي جواني در تونس آغاز و خيلي سريع به قيامي مردمي در كشور تونس بدل شد، قیامی که سقوط حكومت بن علي را در پي داشت. چندي نگذشته بود كه اين طوفان مردمي به مصر، يمن، الجزاير و اردن نيز رسيد. مردم این كشورها كه مدت طولانی از استبداد، فساد و مشكلات اقتصادي رنج مي بردند، خيلي سريع مطالبات خود را با حرکتهای اعتراضی مطرح كردند و دستیابی به اهداف بالاتر، همانا استقرار حکومتی دمکراتیک و قانونمند در اين كشورها توسط معترضان، دنبال می شود.
بدنبال اعتراضات مردمي به نتايج انتخابات دور دهم رياست جمهوري و شكل گرفتن جنبش سبز ايران، برخي از تحليلگران خاور ميانه، ايران را سرآغاز رويدادهاي مهم در خاور ميانه ارزيابي كردند. اعتراضاتي كه از ديد بعضي صاحبنظران به نتايج دلخواه، تبديل نشد. در اين مقاله نگارنده به بررسي مشكلاتی كه مانع رسيدن معترضان به نتیجه گردید و ارائه راه حل هاي ممکن، در صورت از سر گرفته شدن اين اعتراضات در آينده مي پردازد.
در اعتراضات خياباني سال گذشته، رسانه هاي ماهواره اي و اينترنتي بخوبي نقش خود را ايفا نكردند و جمهوري اسلامي با اعمال شيوه هاي مرسوم كه به دفعات قبل از اين، آنها را اجرا كرده بود از جمله پخش پارازيت، اعمال فيلترينگ بر روي سايتهاي اينترنتي و شبكه هاي اجتماعي مجازي، پايين آوردن سرعت اينترنت، قطع تلفن هاي همراه و پيام كوتاه، بخوبي رسانه ها را كنترل و مديريت كرد. در شرايط كنوني بايد جنبش سبز تمهيداتي را در جهت راه هاي جايگزين براي اطلاع رساني دنبال كند؛ بعنوان نمونه ساخت آنتي فیلتر هاي قدرتمند، استفاده از تلفن هاي ثابت براي اطلاع رساني، راه اندازي راديو موج كوتاه و چاپ و پخش گسترده روزنامه های اینترنتی و فراخوان ها.
بخش رهبري جنبش سبز، همچنان به نظام و قانون اساسي پايبند بوده و خواستار نوعي چانه زني از بالا و فشار از پايين هستند، كه البته اين شيوه روش درستي براي به پاي مذاكره نشاندن ديكتاتور است و مي تواند انتقال قدرت را بصورت مسالمت آميز در برداشته باشد. اما اين شيوه نيازمند حضور دائم و پيوسته مردم در خيابان بعنوان اهرم فشار بر حاكميت را طلب مي كند كه باعث فرسايش دستگاه سركوب رژيم (از اطلاعات تا نيروي انتظامي) خواهد شد. رهبران جنبش شايد در اثر غافلگير شدن و اينكه انتظار چنين اعتراضات گسترده اي را نداشتند بخوبي از اين تاكتيك استفاده نكردند. آنها بدنبال تظاهرات ميليوني ضد دولتي در روزهاي 25 و 27 خرداد مردم را به آرامش دعوت كردند و به خانه فرستادند به اين اميد كه شايد حكومت با آنها به مذاكره بنشيند كه همانطور كه ديديم اين كار عملي نشد و حكومت دست به سركوب مخالفان زد. لازم است در فرصت بعدي بوجود آمده، رهبران جنبش از مردم بخواهند تا زمان دستيابي به مطالبات اصلی جنبش از جمله آزادي تمامي زندانيان سياسي و عقيدتي (بعنوان اولين شرط)، برگزاري انتخابات آزاد يا رفراندم، خيابانها را ترك نكنند.
جنبش سبز با قشر فرودست و فقير جامعه، ارتباط درست و بايسته برقرار نكرده و تنها مورد حمایت طبقه متوسط و كمي مرفه جامعه است. در روستا ها و شهرستانها شاهد حضور جنبش سبز بصورت كم رنگ هستيم كه اين مورد خود معضلي براي جنبش اعتراضي است و باعث مي شود كه اعتراضات تنها به شهرهاي بزرگ منتهي شود و بوسيله حكومت مديريت و سركوب گردد.
اهداف جنبش سبز در پي اعتراضات سال گذشته مشخص نبود، بدليل گستردگي گرايش هاي فكري موجود در جنبش سبز، اصول كلي براي توافق تمام گروه ها وجود نداشته است، تنها بعد از اعتراضات مردمي در روز عاشورای 88 بود كه آقای مير حسين موسوي در بيانيه هفدهم خود به مطالبات جنبش اشاره كرد و با روشن شدن آنها حكومت بر سركوب لجام گسيخته خود، افزود.
متأسفانه بخش رهبري جنبش سبز بخوبي اعتراضا ت مردمي را مديريت نكرد و همانطور كه شاهد هستيم در كشور هاي مصر و تونس با وجود نداشتن رهبري منسجم در اعتراضات، اين حركت هاي اعتراضي تا کنون پیشرفت خوبی داشته است.
شاید یکی از نقاط قوت جنبش سبز نسبت به دیگر جنبشهای بوجود آمده، شبکه های اجتماعی باشد که در سطح جامعه شکل گرفته است، و باید در فرصت باقی مانده در جهت انسجام بخشی و گسترش هر چه بیشتر شبکه های اجتماعی تلاش شود، زمانی ما به یک جنبش فراگیر و تأثیر گزار تبدیل خواهیم شد که شبکه های اجتماعی تا عمیق ترین سطح جامعه بخوبی نفوذ کند و به پویایی و تدام خود ادامه دهد.
با توجه به مشكلات اقتصادي و سياسي در ايران و رويداد هاي بوجود آمده در جهان عرب كه معادلات منطقه خاورميانه را بكلي تحت تاثير خود قرار داده است، اين احتمال وجود دارد كه بار ديگر اعتراضات مردمي در ايران از سر گرفته شود، بنابرين براي چنين روزي بايد آماده بود و فرصت را از دست نداد.
۱۳۸۹ بهمن ۱۹, سهشنبه
اعترافات تلویزیونی پیش شرط درمان حسین رونقی

ماموران وزارت اطلاعات به این زندان اعلام کردند که در صورتی با اعزام ایشان به بیمارستان موافقت میکنند که وی در یک مصاحبه ویدیویی بر علیه خود و دوستانش اعترافاتی را انجام دهد و در غیر این صورت از عمل جراحی کلیه جلوگیری خواهند کرد.
ماموران وزارت اطلاعات با مانع تراشی سعی در حذف فیزیکی وی دارند به طوری که حتی از رسیدگی پزشکی در بهداری زندان اوین جلوگیری میکنند.
وضعیت این زندانی به شدت وخیم گزارش شده به طوری که تمام صورت و دستهای این زندای متورم شده و نیاز فوری به عمل جراحی در خارج از زندان دارد.
خانواده این زندانی چندین نامه به رییس قوه قضاییه و دادستان تهران نوشته و خواستار ملاقات با این مقامات شدهاند اما تا کنون با عدم توجه این مقامات مسئول مواجه شدهاند.
لازم به یاد آوری است که در چند روز گذشته یکی از زندانیان محبوس در زندان اوین به نام «آرش ارکان» که از ناراحتی کلیوی رنج میبرد بر اثر عدم رسیدگی مسئولین جان خود را از دست داد.
حسین رونقی در آذر ماه سال ۸۸ بازداشت و به مدت یک سال در سلولهای انفرادی زندان اوین تحت شکنجههای روحی و جسمی شدید قرار داشت وی سرانجام در مهر ماه سال جاری به ۱۵ سال زندان محکوم و این حکم توسط دادگاه تجدید نظر تایید شد.
http://freehossein.com/?p=278